Wij vinden het belangrijk om inhoudelijke kennis te hebben over een thema zodat we sparringpartner kunnen zijn voor politici, bestuurders en beleidsmedewerkers.
Wij vinden het belangrijk om inhoudelijke kennis te hebben over een thema zodat we sparringpartner kunnen zijn voor politici, bestuurders en beleids-medewerkers.

Rommelse Communicatieadvies

Rommelse Communicatie-advies

Duidelijke en effectieve communicatie, daar staan we voor. De opdrachten die we uitvoeren zitten meestal op het snijvlak van beleid en communicatie. We hebben veel ervaring met het signaleren en meedenken over de gevolgen die beleidsbeslissingen hebben voor de communicatie en omgekeerd. Daarbij zoeken we naar oplossingen waarbij we oog heb voor de belangen van alle betrokkenen. We kunnen snel en duidelijk de essentie van een verhaal vatten en dat vertalen in acties die nodig zijn om dat bij de juiste partijen voor het voetlicht te brengen, zowel intern als extern. Wij vinden het ook belangrijk om inhoudelijke kennis te hebben over een thema. Pas dan kan een communicatieadviseur een interessante sparringpartner zijn voor politici, bestuurders en beleidsmedewerkers.

We ondersteunen met plezier en deskundigheid onze opdrachtgevers en zoeken naar effectieve manieren om mensen in beweging te krijgen. Daarbij hanteren we een integrale aanpak en kiezen we voor een mix van instrumenten waarmee zoveel mogelijk direct met mensen wordt gecommuniceerd. Dat lijkt vaak arbeidsintensief, maar het levert wel echte betrokkenheid op.

We werken inmiddels ruim twintig jaar enthousiast aan projecten. De dienstverlening bestaat uit zowel strategische advisering, procesbegeleiding en training als ook uit uitvoerende activiteiten. Ook voor u gaan we graag aan de slag!

Alphons

Alphons Rommelse

“Het leuke van mijn werk als communicatieadviseur is de ontmoeting met mensen die met hart en ziel werken aan verduurzaming van de samenleving. Het is mijn streven om ervoor te zorgen dat die energie overslaat op meer mensen.

Naast mijn werk voor RCA zit ik ook niet echt stil. Ik sta regelmatig op de planken met zang en toneel. Daarnaast doe ik aan badminton en als het mooi weer is spring ik graag op mijn racefiets of mountainbike voor een rondje door de duinen.”

Na afronding van zijn studie Milieuhygiƫne aan de Landbouwuniversiteit in 1988 heeft Alphons Rommelse (1962) ruim acht jaar gewerkt als onderzoeksprojectmanager bij de Wetenschapswinkels van respectievelijk KU Nijmegen en LU Wageningen. Daarna heeft hij twee jaar als seniorcommunicatieadviseur gewerkt bij Maurits Groen Milieu & Communicatie. In maart 1999 heeft hij Rommelse Communicatieadvies opgericht.

Contact

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Alphons-Rond

Alphons Rommelse

Alphons@rommelse.nl

06 12820376

Vergierdeweg 57

2025 TH Haarlem