“Dit is een quote van een van onze opdrachtgevers. Dit is een quote van een van onze opdrachtgevers.” Opdrachtgever X

logo den haag

Martijn Kosterman

Programmamanager gemeente Den Haag

“Alphons en daarna Inge hebben voor het Programma duurzaamheid gewerkt en bijgedragen aan uiteenlopende projecten. Zowel gericht op de interne communicatie als het extern creëren van bekendheid met en draagvlak voor duurzaamheid. De samenwerking was altijd prettig en constructief. Daarmee leverden ze een bijdragen aan de doelstellingen van projecten.”

floriade-2022_1_FQTrNp

Remko Schnieders

Programmadirecteur Gemeente Almere

“Alphons heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het gemeentelijk programma Floriade. Hij is een veelzijdige professional en een fijne collega om in het team te hebben. Hij heeft bij Almere succesvol getrokken aan het opzetten van diverse activiteiten. En daarbij is hij een fijne en toegankelijke gesprekspartner richting bestuur, ondernemers en bewoners.”

Placeholder Image

Sophie Deleu

voormalig hoofd NKCA

“Inge weet licht ontvlambare materie voor menigeen hanteerbaar te maken door mensen uit te nodigen een onderwerp van alle kanten te bekijken. Daardoor laten mensen hun degens zakken en raken ze met elkaar in gesprek. Aldus is communicatie veel meer dan over en weer informeren, maar daadwerkelijk samen delen van kennis en inzichten.”

Contact

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Alphons-Rond

Alphons Rommelse

Alphones@rommelse.nl

06 12820376

Vergierdeweg 57

2025 TH Haarlem

Inge-Rond-2

Inge Toussaint

Inge@rommelse.nl

06 11384059

Julianalaan 253

3722 GM Bilthoven